Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد با بیان اینکه تا آخر سال برای بازار سرمایه برنامه مدون و مشخصی داریم، گفت: بازار سرمایه هرچه در تعادل باشد برای اقتصاد کشور و دارندگان سهام بهتر است که امیدواریم این کار صورت گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد دژپسند ظهر امروز در حاشیه نشست هیئت دولت اظهار داشت: ما تا پایان سال یک یک برنامه مدون داریم که به عنوان مثال دارا دوم که قرار بود هفته اول شهریور ماه عرضه شود مشکلی به وجود آمده و یک هفته به تعویق افتاده است و برای واگذاری شرکت های وابسته به وزارت صمت،  انشاالله تا پایان آذرماه ۷ شرکت عرضه خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دژپسند با بیان اینکه شرکت های دولتی که بورسی نبوده‌اند را آماده می‌کنیم که بورسی بشوند، گفت: بنابراین ما به طور منظم الان هفتگی برنامه داریم.

وی بیان اینکه در مورد عرضه شناوری هم خوشبختانه یک مصوبه طلایی با تضامین لازم توسط دولت صادر شده است، گفت: هر موقع زمینه در بازار سرمایه وجود داشته باشد، می‌توانیم این مصوبه را اجرایی کنیم. پس تا آخر سال برای بازار سرمایه برنامه مدون و مشخصی داریم.

وزیر اقتصاد با تاکید بر این که با بخش خصوصی شده‌ایم گفت: در شورای گفت و گوی اخیر برنامه‌ای را تدوین کرده ایم که تا پایان شهریور ماه یک سری از شرکت‌ها به صورت صندوق پروژه توسط بخش خصوصی می آیند و بعد از آن هم حدود ۵۰ شرکت در نیمه دوم سال توسط بخش خصوصی وارد بورس شده و عرضه می شوند. انشاالله که شرایط فراهم باشد و ما بتوانیم این برنامه را خوب اجرا کنیم.

دژپسند ضمن تاکید بر اینکه اصرار و برنامه‌ریزی ما این است که بازار سرمایه از یک استحکام لازم برخوردار باشد،تصریح کرد: خواهش من این است که عزیزانی که در بازار سرمایه فعال هستند و وارد می شوند بازار سرمایه را یک امر کوتاه‌مدت نبینند. در کوتاه مدت ممکن است جنس و اقتضائات بازار سرمایه اینگونه باشد که با نوسان مواجه باشد ولی بازار سرمایه را حداقل باید در میان مدت ببینند و سر جمع میان مدت را برای خود لحاظ کنند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه نکته دوم این است که تابع هیجانات نشوند،‌گفت: مالک سهام هستند می توانند تصمیم بگیرند ولی برای تصمیم‌گیری به جای اینکه به این گروه و آن گروه و این شبکه و آن شبکه، اتکا کنند، به یکسری تحلیل‌های مالی که خودشان می توانند و یا مشاورهایی که هستند اتکا کنند. جایگاه این بنگاه را در چند سال گذشته و برآوردی که نسبت به شرایط عادی داریم نگاه کنند و باید جایگاه صنعت را در دنیا اقتصاد بین الملل نگاه کنیم و مشاور ها در مورد این مسائل اطلاع دارند و می تواند مشاوره بدهند.

وی افزود: گاهی می بینم که برای مثال ممکن است شرکت در دوره تشکیل مجمع باشد و طبیعی است که شرایط خاصی دارد. این معلوم است که در کوتاه مدت شرایط خاصی دارد ولی در میان‌مدت اینگونه نیست. یا برای مثال ممکن است یک شرکت در برهه خاصی با مسائلی مواجه شود که دچار مشکل باشد ولی نباید در همان لحظه تصمیم گرفت و باید ببینیم که روند چگونه است و اگر روند قابل قبول است باید آن را از دست ندهیم.

دژپسند با بیان اینکه برای مثال می بینیم و بعضی از شرکت‌ها از لحاظ بین المللی شرایط خوبی دارند و متغیرهای موثر بر آن صنعت هم خوب است ولی به یکباره می بینیم که یک‌جور ایجاد می‌شود که آن شرکت وضع بدی دارد گفت: مجموعه را باید به صورت کامل ببینیم و من به فعالان سرمایه و بخصوص کسانی که تازه آمده‌اند و مخصوصاً دارندگان سهام خرد، نمی گویم به فروشندگان نفروشند و از این موضوع صحبت می کنم که دقت کنند و با دقت راجع به دارایی خودشان تصمیم بگیرند.

وزیر اقتصاد خطاب به دارندگان سهام عدالت نیز اظهار داشت:‌ شرکت‌های سهام عدالت ارزندگی بالایی دارند به همین دلیل باید دقت کنند که به راحتی راجع به آن تصمیم نگیرند. یعنی باید جایگزین خوبی سراغ داشته باشند که این را جایگزین آن کنند؛ مگر اینکه یک فردی برای زندگی خود دچار اضطرار است و می خواهد به زخم زندگی خود بزند که آن شرایط متفاوتی دارد ولی اگر کسی شرایط اضطرار ندارد باید در مورد تبدیل دارایی از فکر کند و بگوید این سهام عدالت که من اسم شرکت را نمی‌برم ولی بخشی از آن مربوط به این شرکت و بخش دیگر مربوط به شرکت دیگر است و شرکتهای معتبری هم هستند چرا من به راحتی در مورد تصمیم بگیرم و باید تحمل کنم و دارایی را تبدیل به دارایی بهتری کنم. حتماً با این دیدگاه تصمیم بگیرند و اقدام کنند.

وی افزود: اگر هم نگران شرایط عادی هستند حتماً از مشاورین خوب استفاده کنند و مشاورین دلسوزانه واکنش نشان می دهند. رد سهام عدالت قبلا هم گفته‌ام و الان هم می‌گویم که ممکن است عده‌ای در کمین باشند و فشار صورت گیرد و ارزش این سهام پایین بیاید و خودشان بخرند. این نکته را باید توجه کنیم که خیلی باید با دقت در مورد تبدیل سهامشان چه به نقد و چه به دارایی دیگر تصمیم بگیرند.

دژپسند ادامه داد: بازار سرمایه هرچه در تعادل باشد برای اقتصاد کشور و دارندگان سهام بهتر است امیدواریم این کار صورت گیرد همان‌طور که عرض کردم اقتضائات خودش را هم دارد و باید مثل یک شناگر حرفه‌ای که در دریا شنا می کند باید با این اقتضائات کنار بیاید مدیریت موج بلد باشد.

انتهای پیام

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دارندگان سهام تصمیم بگیرند بازار سرمایه وزیر اقتصاد برنامه مدون سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۰۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت

ایتنا - ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.
سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود